Om

Kvann Kompagniet er et gastronomisk mikrofirma med delikatesser baseret på vilde krydderurter fra Grønland, Island og andre arktiske områder

Siden 2012 har vi udviklet og solgt specialfremstillet gin, snaps, øl og delikatesser som brødsnacks, bolsjer, urtete, chutney og sirup tilsat ren arktisk natur: vild kvan, arktisk timian, grønlandsk post og grønlandske sortebær. Alt kan købes på vores webshop eller hos vores forhandlere.
Kvann Kompagniet hylder de arktiske egne og deres hårdføre flora. Planter og bær fra det høje nord får en særligt rig, dyb og ren smag på grund af den korte, lyse sommer og de hårde vækstbetingelser. De er nøjsomme og sejlivede og har i tusind år været lægeplanter og næring for de oprindelige folk, vikinger, munke og nordboer. En kulturplante som kvan er fra rod til blomst rislende fuld af mineraler og vitaminer, især C. Kvan har nærmest været glemt – dét vil vi lave om på.

De vilde krydderurter og bær, vi bruger, håndplukkes i Grønland og Island af lokale folk med respekt for de nære økosystemer. Urterne lufttørres udendørs, og bærrene fryses omhyggeligt på stedet, før de bliver sendt direkte videre til os.

Alle vores produkter fremstilles i Danmark efter unikke opskrifter. Vores processer og varer er selvfølgelig fødevaregodkendt.

Kvann Kompagniet ApS er stiftet,  af Marianne Bjerre og det er idag Karin Sloth og Thomas Bredholt der driver virksomheden fra deres går i Tågerup ved Roskilde

Kontakt infoobfsctd@kvann.dk
Gundsølillevej 52 B
DK-4000 Roskilde

CVR: 31880173  tlf: +45 4045 2565